26 Ocak 2013 Cumartesi

Adobe After Effects CS6 Full indir

Adobe After Effects CS6 Full

Ne After Effects yenilikler nelerdir?
Adobe ® After Effects ® CS6 yazılım yeni Global Performans Cache ile daha önce hiç olmadığı kadar hızlı sinematik görsel efektler ve hareketli grafikler teslim sağlar. Metin ve şekil ekstrüzyon yerleşik, yeni maske seçenekleri tüyler ve hızlı, kolay kullanımlı 3D Kamera Tracker ile yaratıcılığınızı uzatın.


Yeniden işlenmesinden, güçlü yeni 3D yetenekleri olmadan daha fazla deney sağlayan benzersiz performans için Effects CS6 sonra, ve 90 yeni ve yerleşik güncellenen etkileri üzerine yükseltin.

Sistem Gereksinimleri
Intel® Core™2 Duo veya AMD Phenom® II işlemci; 64 bit desteği gereklidir
Microsoft® Windows® 7 Service Pack 1 (64 bit)
4 GB RAM (8 GB önerilir)
Yükleme için 3 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ek boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
Disk önbelleği için ek disk alanı (10 GB önerilir)
1280x900 ekran
OpenGL 2.0 özellikli sistem



Gelişmiş hassasiyet ve yeni yaratıcı seçenekleri ile görsel efektler oluşturun
Yaratıcı sınırlarını zorlayın. Sorunsuz 2D video görüntüleri ile animasyonlu 3D nesneler entegre 3D Kamera İzleyici'yi kullanın. Efektleri hayalci Sistemleri Ltd After Effects için CS6 değişkeni yumuşatma maske ve moka kullanarak amaçlanan şekilde görünmesini sağlayın



Hızlı çalışın
After Effects CS6 Yeni ile yeni bir seviyeye yüksek performans alır Global Performance Önbellek Eğer tarihler yenerek yerine güncellemeleri bekliyoruz böylece önizleme optimize eder ve saklar.



After Effects CS6 içinde en yeni özellikler
Küresel Performans Önbellek, 3D Kamera Tracker, ve animasyon ve compositing için endüstri standardı çözüm bu son sürümü tanıtılan diğer özellikler hakkında daha fazla bilgi edinin.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder