15 Ocak 2013 Salı

Adobe Fireworks CS6 Türkçe Full indir

Adobe Fireworks CS6

Fireworks nedir
Adobe® Fireworks® CS6 yazılımı, kod yazma işlemlerine gerek duyulmadan web siteleri ve mobil uygulamalar için etkileyici tasarımlar oluşturmanıza yardımcı olur. Yazılımı kullanarak popüler tablet ve akıllı telefonlar için oluşturulmuş vektör ve bit eşlem görüntüleri, taslaklar, 3B grafikler ve etkileşimli içerikler sunabilirsiniz.


Adobe Fireworks CS6

Daha hızlı bir şekilde daha iyi ekran grafikleri oluşturun
Mac OS için geliştirilen yeniden çizim performansı ve Windows® 64 bit sistemler için geliştirilen bellek yönetimiyle üretkenliğinizi arttırın. Geliştirilmiş renk örneği özelliğiyle renkleri daha hızlı değiştirin.


Adobe Fireworks CS6

Standart tabanlı web siteleri ve uygulamalara yönelik iş akışınızı kolaylaştırın
CSS Özellikler panelini kullanarak tasarımlarınızdan CSS3 kodu alın. Adobe Photoshop®, Illustrator® ve Dreamweaver® yazılımlarıyla sorunsuz entegrasyon sayesinde çalışmalarınızı kolaylaştırın.


Adobe Fireworks CS6

Adobe Fireworks CS6 yazılımındaki en yeni özellikler
Web siteleri ve mobil uygulamalar için mükemmel tasarımlar oluşturmaya yönelik sektör lideri bu yazılımın en son sürümünde sunulan Yeni jQuery mobile temaları, Geliştirilmiş CSS desteği, Renklere daha hızlı erişim ve diğer özellikler ile ilgili daha fazla bilgi edinin.

Sistem gereksinimleri
Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
Microsoft® Windows® XP Service Pack 2 (Service Pack 3 önerilir) veya Windows 7
1 GB RAM (2 GB önerilir)
Yükleme için 1 GB kullanılabilir sabit disk alanı, yükleme sırasında ise ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
1280x1024 ekran ve 16 bit ekran kartı





turbobit premium indirmek için bu sityeyi kullanabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder