15 Ocak 2013 Salı

Adobe Flash Professional CS6 full türkçe indir

Adobe Flash Professional CS6



Flash Professional nedir?
Adobe® Flash® Professional CS6 yazılımı, animasyon ve multimedya içeriği oluşturabileceğiniz güçlü bir ortamdır. Masaüstü bilgisayarlarda ve tabletler, akıllı telefonlar ve televizyonlar gibi çeşitli aygıtlarda sürekli olarak görüntülenebilen yoğun ve etkileşimli deneyimlere yönelik tasarımlar yapın.


Daha iyi iş akışı için birden fazla sembol ve animasyon dizisini tek bir optimize sprite sayfasında kolayca birleştirmek, aygıta özgün özelliklere ulaşmak için yerel uzantıları kullanarak daha ilgi çekici içerikler oluşturmak ve HTML5'te kullanmak için varlık ve animasyonlar oluşturmak için yazılımınızı Flash Professional CS6 sürümüne yükseltin.

Adobe Flash Professional CS6

Tüm aygıtlara ve platformlara ulaşma olanağınızı genişletin
En son Adobe Flash Player ve AIR çalıştırıcılarını hedefleyerek Android™ ve iOS aygıtlarına ulaşın. Daha iyi kullanıcı deneyimi için uygulamalarınızı hazır Adobe AIR® sabit çalıştırıcısıyla sunun ve hazır yerel uzantılarla aygıta özgü özelliklere erişin.


Adobe Flash Professional CS6

Yeni HTML desteği hakkında daha fazla bilgi edinin
Bu yeni uzantıyı edinin ve HTML için etkileşimli içerikler oluşturmaya hemen başlayın. Flash Professional CS6 yazılımının temel animasyon ve çizim özelliklerini kullanmaya devam edin ve CreateJS açık kaynak çerçevesini hedeflemek için Javascript olarak dışa aktarın.


Adobe Flash Professional CS6

Adobe Flash Professional CS6 yazılımındaki en yeni özellikler
Sprite sayfası oluşturma, Platforma ve aygıta özgü erişim ve zengin multimedya içeriği oluşturmaya yönelik önde gelen animasyon yazılımının bu son sürümünde sunulan diğer özelliklerle ilgili daha fazla bilgi alın.

Sistem Gereksinimleri
Intel® Pentium® 4 veya AMD Athlon® 64 işlemci
Microsoft® Windows® XP Service Pack 3 veya Windows 7
2 GB RAM (3 GB önerilir)
Yükleme için 3,5 GB kullanılabilir sabit disk alanı ve yükleme sırasında ilave boş alan gerekir (çıkarılabilir flash depolama aygıtlarına yüklenemez)
1024x768 ekran (1280x800 önerilir)
Java™ Runtime Environment 1.6 (dahildir






turbobit premium indirmek için bu sityeyi kullanabilirsiniz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder