12 Ocak 2013 Cumartesi

Adobe Photoshop Cs6 Türkçe Full İndir

Adobe Photoshop Cs6

Photoshop yazılımındaki yenilikler
Görüntülerinizi yeni İçerik Duyarlı özellikler yardımıyla rötuşlayabilir, yeniden yapılandırılmış yepyeni araçlar ve iş akışları sayesinde üstün tasarımlar ve filmler oluşturabilirsiniz. Görüntülerinizi yeni İçerik Duyarlı özellikler yardımıyla rötuşlayabilir, yeniden yapılandırılmış yepyeni araçlar ve iş akışları sayesinde üstün tasarımlar ve filmler oluşturabilirsiniz.
Yazılımınızı alternatifi olmayan hız, performans ve verimlilik için Photoshop CS6 sürümüne yükseltin. Yazılımın yeni, şık arayüzü İçerik Duyarlı Yama, yeni Bulanıklaştırma Galerisi, daha hızlı ve hassas Kırpma aracı, kullanımı kolay video oluşturma ve daha birçok çığır açan yeni tasarım aracına sahip.



Adobe Photoshop Cs6

Adobe Photoshop Cs6

Photoshop CS6 yazılımındaki en yeni özellikler
Yeni Adobe Mercury Graphics Engine çözümü, çığır açan yeni İçerik Duyarlı araçlar, yeniden yapılandırılmış tasarım araçları ve daha birçok özellikle üretkenliğinizi arttırarak yaratıcılığınızı geliştirin.*


Adobe Photoshop Cs6

Görüntüleme büyüsünü yaşayın
Yeni İçerik Duyarlı özellikler görüntü rötuşlama işlemlerini son derece kolay ve kontrollü yepyeni bir düzeye taşıyor. Görüntüleri kırptığınızda, geniş açı objektif eğriliklerini düzelttiğinizde, otomatik düzeltme ve daha birçok işlemde üstün sonuçlar alacaksınız.


Adobe Photoshop Cs6

Verimli çalışın
Yeni Adobe Mercury Graphics Engine çözümüyle ışık hızında çalışın.* Yeni hazır ayar taşıma ve paylaşma çözümleri, yeni otomatik kurtarma ve Arka Planda Kaydetme seçenekleri ve modern kullanıcı arabirimi sayesinde üretkenliğinizi arttırın.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder