22 Mart 2013 Cuma

Internet download manager 6.17 build 2 full İndir


Internet Download Manager v6.17. Windows 8 uyumluluğu eklendi. Internet Explorer 10, Mozilla Firefox Aurora, Google Chrome için tüm Mozilla Firefox sürümleri dahil olmak üzere farklı tarayıcılar ile uyumludur sorunlar. Geliştirilmiş FLV kapmak web oyunculardan videoları kaydetmek için YouTube , Google Video , MySpace TV ve diğer popüler siteler

 Yeni indirimler. Şimdi düşük bir fiyat için Internet Download Manager alın!
Internet Download Manager (IDM), 5 kez kadar tarafından indirme hızlarını artırmak devam ve dosya indirme program için bir araçtır. Kapsamlı hata kurtarma ve yetenek devam kayıp bağlantıları, ağ sorunları, bilgisayar kapar veya beklenmedik elektrik kesintileri nedeniyle kırık veya kesintiye siteleri yeniden başlar. Basit grafik kullanıcı arayüzü use.Internet Download Manager akıllı dinamik dosya bölümleme ve yüklemeleri hızlandırmak için güvenli çok indirme teknolojisi özellikleri ile işlevsel bir dosya hızlandırma mantığına sahiptir için IDM kullanıcı dostu ve kolay hale getirir. Diğer indirme yöneticileri ve hızlandırıcıları Internet Download Manager kesimleri aksine dinamik yükleme işlemi sırasında indirilen dosyalar ve ek bağlanın ve en iyi hızlanma performansını elde etmek için giriş aşamalarında mevcut bağlantıları yeniden.

Internet Download Manager vekil sunucular, FTP ve HTTP protokolleri, güvenlik duvarları, yönlendirmeler, çerezler, yetkilendirme, MP3 ses dosyalarını ve MPEG video içeriklerini destekler. IDM otomatik olarak indirme işlemleri için Microsoft Internet Explorer, Netscape, MSN Explorer, AOL, Opera, Mozilla, Mozilla Firefox, Mozilla Firebird, Avant Browser, MyIE2 ve diğer tüm popüler tarayıcılara sorunsuz bir şekilde entegre. Ayrıca sürükleyebilir ve resimler, veya komut satırından Internet Download Manager kullanabilirsiniz. Internet Download Manager ayarlamak zaman modemi arama yapabilirsiniz, istediğiniz dosyaları indirmek sonra veya asmak bitti bile bilgisayarınızı kapatın. farklı etkinlikler çalan Diğer özellikler çok dilli destek, zip önizleme, download kategorileri, scheduler pro dahil , HTTPS desteği, kuyruk işlemci, html yardım ve öğretici, indir tamamlanması üzerine, gelişmiş virüs koruması, kotalar (Direcway gibi adil erişim ilkesi veya FAP çeşit, Direct PC, Hughes, vs kullanan bağlantılar için yararlıdır) ile aşamalı indirmeyi, inşa -Download Accelerator, ve diğerleri.

Sürüm 6.17, Windows 8 uyumluluğu ekler, YouTube, MySpaceTV ve Google Video gibi sitelerden indirme flaş videolar için kullanılabilir web oyuncular için IDM indirme paneli ekler. Ayrıca tam bir Windows 7 ve Vista desteği, YouTube kapmak, redeveloped scheduler, ve MMS protokol desteği sunmaktadır. Yeni sürüm ayrıca IE 10 ve IE tabanlı tarayıcılar, yeniden tasarlanmış ve geliştirilmiş indirme motoru, tüm son browserları içine benzersiz gelişmiş entegrasyon, gelişmiş araç çubuğu ve diğer geliştirmeler ve yeni özellikler bir servet için geliştirilmiş entegrasyon ekler.

İNDİR / DOWNLOAD

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder